Parvekkeen näkösuoja on tärkeä osa kaupunkiasumista. Se tarjoaa yksityisyyttä ja suojaa auringolta. Mutta mitä vaihtoehtoja on saatavilla? Tässä artikkelissa käymme läpi erilaisia ratkaisuja, jotka sopivat parvekkeellesi.

Vekkikaihtimet

Vekkikaihtimet ovat monipuolinen ja tyylikäs vaihtoehto parvekkeen näkösuojaksi. Ne sopivat kaikkiin parvekelaseihin ja tarjoavat erinomaisen suojan auringolta ja katseilta. Vekkikaihtimen voi avata ylhäältä, alhaalta tai molemmista suunnista samanaikaisesti, mikä mahdollistaa monipuoliset valaistusratkaisut.

Vekkikaihtimet ovat erityisen hyviä parvekkeille, joissa halutaan suojata alhaalla tai katselukorkeudella, mutta päästää luonnonvaloa ylhäältä. Ne valmistetaan aina tilauksesta asiakkaiden mittojen mukaan, mikä takaa täydellisen istuvuuden. Laadukkaat vekkikaihtimet ovat suunniteltu Suomessa ja ne ovat avainlipputuotteita.

Rullaverhot

Rullaverhot ovat toinen erinomainen vaihtoehto parvekkeen näkösuojaksi. Ne soveltuvat erityisen hyvin lasitetuille terasseille ja parvekkeille, jotka halutaan suojata liialliselta kuumuudelta ja valolta. Rullaverhoissa käytettävä tekninen screenkangas suodattaa liiallisen valon ja kuumuuden, mutta säilyttää silti maiseman.

Rullaverhot ovat tyylikkäitä ja monipuolisia. Ne valmistetaan aina tilauksesta asiakkaiden mittojen mukaan, mikä takaa täydellisen istuvuuden. Laadukkaat rullaverhot ovat suunniteltu Suomessa ja ne ovat avainlipputuotteita.

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat klassinen ja kestävä vaihtoehto parvekkeen näkösuojaksi. Ne valmistetaan kestävistä materiaaleista asiakkaan mittojen mukaan ja ne ovat arjessa huolettomat käyttää. Sälekaihtimet sopivat kaikkiin parvekelasimalleihin ja ne on kehitetty kestämään vaativissakin sääolosuhteissa.

Sälekaihtimien tuotekehityksessä on panostettu helppokäyttöisyyteen aina asennuksesta arkeen saakka. Kaihtimet nousevat kevyesti ja portaattomasti narusta vetämällä ja säleiden asentoa voi vaihtaa alalistan helppokäyttöisestä säätimestä. Ainutlaatuinen kääntömekanismi pitää kaihtimet turvallisesti paikoillaan ja alalistan vaimentava tiiviste estää häiritsevän kolinan.

Kattokaihtimet

Kattokaihtimet ovat erinomainen valinta, jos parvekkeesi tai terassisi katto on lasitettu. Ne tarjoavat monipuolisen aurinko- ja lämpösuojan, ja niiden tekniset ominaisuudet tasaavat lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

Kattokaihtimet ovat suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan aina tilauksesta asiakkaiden mittojen mukaan. Ne ovat avainlipputuotteita ja tarjoavat tyylikkäitä ja monipuolisia valaistusratkaisuja, pitäen liiallisen kuumuuden loitolla.

Värin vaikutus näkösuojaan

Parvekkeen kaihtimien värivalinnalla on suuri merkitys. Vaaleammat värit heijastavat auringon säteilyä, kun taas tummemmat värit imevät enemmän säteilyä. Tämä tarkoittaa, että tummat kankaat voivat lämmittää parveketta enemmän kuin vaaleat.

Toisaalta, tummilla kankailla on myös etuja. Ne estävät hyvin auringonvalosta johtuvaa häikäisyä ja niiden läpi näkee paremmin kuin vaaleamman kankaan. Autamme valitsemaan ja punnitsemaan eri vaihtoehtoja käynnin yhteydessä.

Suomen Parvekekaihdin Oy tarjoaa laajan valikoiman parveke- ja terassikaihtimia, jotka sopivat kaikkiin parvekelasimalleihin. Ota yhteyttä ja löydä parvekkeellesi täydellinen näkösuoja!

Samankaltaiset artikkelit